poniedziałek, 5 marca 2012

Zielono na talerzu...


8 komentarzy:

  1. jak żechucha to nie cierpię;(
    Ale... ujęcia ładne:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. :-) A ja uwielbiam, kiełki i potem listki na kanapce - smak wiosny!

      Usuń
  2. mniam! mniam! wpadnij proszę jutro z tą zieloną hodowlą do mnie na śniadanie.
    w podzięce poczęstuję Cię moim różowym napojem ;))

    OdpowiedzUsuń
  3. tak, zdjęcia ładne, ale nie jadłabym tego :):):):) nie lubię :P

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. A szkoda, bo wg mnie smakuje równie dobrze jak wygląda ;-) Ale chyba rzeczywiście smakoszy rzeżuchy jest niewielu ;)

      Usuń
    2. Jak to niewielu? :) Dopisuję się tutaj z całym przekonaniem! Świeży chleb z masłem i rzeżucha - najlepsze wiosenne kanapki. Moja "ogródek" jest w kilku fazach rozwoju, na kilku tackach, tak, żeby była zachowana... hmmm... ciągłość produkcji :)

      Usuń
    3. Ado, cieszę się, że jest nas więcej :-))

      Usuń

Dziękuję za komentarz :-))